Restaurantweek

De Nationale Restaurantweek gaat maandag 11 maart van start en duurt tot en met woensdag 27 maart a.s.!
We hebben hiervoor een 3-gangen menu samengesteld.
U heeft bij dit menu keuze uit diverse gerechten per gang en kost € 28,50.

 

Zijn er diëten/allergieën of eet u liever vegetarisch? Laat het ons weten, daar zullen wij uiteraard rekening mee houden.

 

Koude gerechten

Tartaar van grietfilet met crème van avocado en spinazie en een krokantje van truffel aardappel

OF

Rosé gegrilde kalfsrosbief met een salade van Roseval aardappel, appel, kappertjes en een zwarte knoflook mayonaise

 
 

Warme gerechten

Geroosterde rundersteak met diverse bereidingen van knol en wortel met een jus van truffel

OF

Op de huid gebakken harderfilet met Hollandse garnalen, groene asperges, antiboise en een crème van doperwten

 
 

Nagerecht

Stucturen van Ruby chocolade met Amarene kersen-ijs

 

Reserveer hier!