Over Brasserie Vivaldi

Brasserie Vivaldi: Proeven is beleven

44restaurant_tafelkleinVoor het team van Brasserie Vivaldi moet dineren meer zijn dan alleen lekker eten. Proeven moet namelijk een beleving zijn waarbij alles klopt. Daarbij hoort een nieuw concept, dat verder gaat dan ‘voor-hoofd-na’!

 

Sexy gerechten met stoere smaken

Vivaldi is in Nijmegen al jaren een bekende naam als oudste Grand Café aan de Nijmeegse Waalkade. Daarom is het voor ons in Nijmegen geen betere plek om ons concept te serveren, waarbij de beleving van de smaak voorop staat. De groottes van de gerechten zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor onze gasten meer van de stoere smaken van onze koks mogen ervaren.
Bekijk hier onze gerechten >

 

Echte gastvrijheid aan de Nijmeegse Waalkade

Op de kaart van Brasserie Vivaldi staan typische brasseriegerechten met een eigentijdse twist, voor alle momenten van de dag. Onze koks worden geïnspireerd door de seizoenen en specialiteiten en producten uit de streek.
Bij lekker eten hoort uiteraard een lekkere wijn. Onze wijnen zijn speciaal geselecteerd. Bekijk onze uitgebreide wijnkaart of vraag ons personeel om advies.
Wij staan voor échte gastvrijheid en ze doen er alles aan om van uw avond een smaakvolle herinnering te maken. De koks laten zich graag uitdagen door uw keuze van de verschillende gerechten. Op die manier kunnen zij u en uw tafelgasten namelijk overtuigen van hun talent en ervaring. Door de open keuken ziet u zelf de overtuiging waarmee zij uw gerecht bereiden.

 

Brasserie Vivaldi: Méér dan een restaurant

Vivaldi was het oudste Grand Café aan de Nijmeegse Waalkade en is gehuisvest in een schitterend negentiende-eeuws pand. Het hele jaar door bent u van harte welkom voor een vers kopje koffie, een drankje of een smaakvol diner. ‘s Zomers zit u heerlijk op ons mooie terras, terwijl we in de winter in de Brasserie voor een warme sfeer zorgen.

 

Ons interieur is een combinatie van modern en klassiek, wat ervoor zorgt dat u in een fijne sfeer met uw gezelschap kunt genieten van onze gerechten. Boven onze brasserie hebben wij een prachtige panoramazaal met balkon, geschikt voor recepties, bruiloften, verjaardagen, promotie- en afstudeerfeesten en diners. Een sfeervolle zaal met een schitterend, fascinerend uitzicht over de Waal.

 

Informeer naar alle mogelijkheden

Hopelijk vindt u op de site alle informatie die u nodig heeft om uw bezoek aan Brasserie Vivaldi te plannen. Voor meer informatie kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Wij heten u van harte welkom bij Brasserie Vivaldi. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Klik hier om contact op te nemen of bel ons gerust op 024-322 28 90.
 
Pjotr en Susanne van der Horst