Een geslaagde bijeenkomst organiseren is een vak apart!

Feesten / Partijen

Brasserie Vivaldi heeft naast het restaurant nog een zaal voor borrels, feesten en partijen. Onze zaal is groot genoeg voor een flink gezelschap en knus genoeg voor een intieme borrel. Deze zaal is daarmee bij uitstek geschikt voor grote feesten zoals bruiloften, grote recepties, bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en communiefeesten. Ook voor koffietafels is deze zaal geschikt. In combinatie met onze eigen keuken kunnen we voor elke groep buffetten en hapjes aanbieden. Om een aantal mogelijkheden te bekijken open in PDF klik HIER. Hierbij is (bijna) alles mogelijk en laten we ons leiden door de gast.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Brasserie Vivaldi.

 

Locatie bezichtigen

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

 
Bel mij terug

De zaal beschikt over een eigen balkon, die uitzicht biedt over de waal.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Klik hier om contact op te nemen of bel ons gerust vrijblijvend op 024-322 28 90.

Parkeren & Bereikbaarheid
Wij zijn gevestigd aan de waalkade in Nijmegen. Wij beschikken over voldoende betaald parkeren plaatsen. Ook zijn wij gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Via welke weg u ook komt, u bent altijd welkom bij Brasserie Vivaldi.

 

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk hier uw gegevens achter te laten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Offerte aanvragen

Een geslaagde bijeenkomst organiseren is een vak apart. Vivaldi heeft alles in huis om jouw feest perfect te verzorgen en iedereen een avond te bezorgen waar nog lang over wordt nagepraat!.