Zijn er diëten/allergieën of eet u liever vegetarisch? Laat het ons weten, daar zullen wij uiteraard rekening mee houden.
Voorgerechten
Rillette van gerookte forel, garnalen, bieslook en mesclun met een kreeftenlimoenmayonaise
Rundercarpaccio met uitgebakken buikspek, VSOP Reypenaer, pittenmix en een balsamicodressing
Salade van gepocheerde peer gegratinteerd met geitenkaas, honing en walnoten
Hoofdgerechten
Gebakken zalmfilet met groene kruidenkorst, crème van doperwten, gegrilde courgette en gepofte cherrytomaatjes met een saffraan Beurre Blanc
Zachtgegaarde parelhoenfilet met een crème van pompoen, seizoensgroenten en een saus van port
Paddestoelenrisotto met vadouvan, babyspinazie en Parmezaanvlokken
Nagerechten
Bitterkoekjesmousse met gesuikerde amandelen en een gel van Amaretto met caramelijs
Kaasplateau van 3 binnen- en buitenlandse kaassoorten
Supplementen
Gemengde salade (voor 2 personen) à € 3,50
Traditionele friet met mayonaise (voor 2 personen) à € 4,00